Galleri   Reservationsaftale   Situationsplan   Ledige lejligheder/priser
SunsiteEstate Bulgarien brochure  Annonce

Tilmeld Præsentationsaften - klik her...

Tilmelding Besigtigelsestur mar. 2008 - klik her...   

Fotos fra Byala august 2007 - klik her...

Video projekt Byala

Billedserie Byala

Salgskontor:
Erhvervs-& Ejendomsinvest
Klostervej 4, Vemmetofte
4640 Fakse
Tlf.: +45 7020 3041
Fax: +45 7020 3049

lth@sunsiteestate.dk

 

www.sunsiteestate.dk

Nyt projekt – Byala Beach Resort

Velkommen

Se ledige lejligheder - Klik her! (Excel)

Velkommen til Bulgariens Riviera!
Byala Beach Resort bygger luksuskvalitets lejligheder mellem Bourgas og Varna, direkte til stranden. Der er en optimal forbindelse til Vesteuropa, fordi begge byer har lufthavne. Den lille bebyggelse Byala tilbyder stadigvæk gode muligheder for investorer til at købe grunde til villaer, fast ejendomme eller ældreboliger. Eftersom priserne på fast ejendom fortsat er stigende, og der bliver færre og færre ejendomme på stranden, er lejlighederne en særdeles god investering. Vi er klar over, at køb af fast ejendom i udlandet er en tillidssag, og derfor er det Byala Beach Resort’s mål er at tilbyde sine kunder sikkerhed på et højt niveau.

Bulgarien! Europas nye turist attraktion
Ejendomsinvestering i Bulgarien er det ny vækst område i Europa, med Bulgariens indtræden i EU pr 1. januar 2007 er det Bulgarske ejendomsmarked i kraftig vækst. I de sidste tre til fire år er priserne steget mellem 10% og 35% om året, afhængig af beliggenheden.

En anden vigtig faktor er landets næsten uudtømmelige potentiale for turisme ikke færre end 70.000 danske turister besøgte landet i 2005. Det var en stigning på 30% i forhold til antallet af turister i 2004. I alt besøgte 4,8 millioner turister således Bulgarien i 2005. Tallet forventes at være markant højere for 2006.

Et dansk ejet firma, tilbyder lige nu lejligheder i et yderst attraktivt område i Bulgarien.

Værdistigninger på op til 35% p.a.
Bulgarien, også kendt som mulighedernes land, indtræder i EU pr. 1. januar 2007, hvilket gør at det Bulgarske ejendomsmarked er i kraftig vækst. Bare i de sidste 3-4 år er ejendomspriserne steget med 10%-35% afhængig af beliggenhed. Dette har selvfølgelig også meget at gøre med den enorme stigning af turisme til landet. bare fra 2004 til 2005 har der været en stigning på 30%.

Et dansk ejet firma tilbyder nu kvalitets lejligheder i det helt rigtige område. Projektet hedder Byala Beach Resort, der er mulighed for at købe billigt nu og sælge dyrt om nogle år.

Ressorten har en fantastisk smuk udsigt over havet, det ligger i et naturskønt område omgivet af vinmarker.
Projektet vil stå færdigt i sommeren 2007, der vil være fælles aktiviteter med swimmingpool, spa, sauna, fitness, adgang til netcafé, supermarked , restaurant mm. derudover vil der være elevator fra ejendommen ned til stranden.
Projektet styres udelukkende af danske developere, det er uden byggerater og det sælges kun i Danmark. Derudover er der mulighed for udlejning samt dansk finansiering.

Køb i dag og sælg i morgen med stor fortjeneste, sådan kan ejendomsprojektet Byala Beach Resort på den bulgarske riviera beskrives. Læs mere...

Der medfølger fuld møbelpakke...lModelfoto: Der gives ingen garanti for at møbelpakken bliver som vist på foto...

 

 

Modelfoto: Der gives ingen garanti for at
møbelpakken bliver som vist på foto...

Salgskontor:
Erhvervs-& Ejendomsinvest
Klostervej 4, Vemmetofte
4640 Fakse
Tlf.: +45 7020 3041
Fax: +45 7020 3049