Tilbage

Feriecentret Skagen Strand

Er Danmarks ferieparadis for livsnydere.
Her får du både kroppen og sjælen med.

HavnFeriecentret Skagen Strand- Danmarks dejligste ferieland. Tæt ved den herligste badestrand og smukt placeret på 55 tønder land af Vendsyssels smukkeste natur mellem Kattegat og Vesterhavet.

I Feriecentret Skagen Strand er der altid mulighed for spændende aktiviteter.

Her finder du en lækker indendørs, opvarmet swimmingpool med en 48 meter vandrutschebane, tyrkisk bad, grotter, vandfald, saunaer og solarier.
I den 1400 kvm, store sportshal med internationale mål kan du dyrke badminton, volleyball, bordtennis, fodbold og håndbold. I hallen findes også motionsrum og saunaer.
Udendørs kan du boltre dig på 4 tennisbaner fodbold- og håndboldbaner, minigolf og på en spændende legeplads. Der er endvidere kun ca. 800 meter til den herligste badestrand.

Du kommer aldrig til at kede dig i Feriecentret Skagen Strand.......I Feriecentret Skagen Strand bor du i lækre, eksklusive helårsboliger, der er bygget i en spændende "Skagensarkitektur", med rigelig plads til 5 og 7 personer.
Ferieboligerne er indrettet i et plan med en indskudt etage. Stuen er lys og rummelig, badeværelset lækkert og soveværelset elegant.

I køkkenet er der køleskab, indbygget ovn og kogeplader og alt tænkeligt service.
Et smukt åbent trappemiljø fører op til den indskudte etage, der kan bruges som et ekstra soverum.
Hele boligen er lækkert møbleret med bl.a. farve-tv og radio.


 
Samtidig har du alle de bekvemmeligheder og den service, lige ved hånden, som er naturlig for et moderne hotel i topklasse.
Du kan besøge den lækre restaurant, med fornuftige priser, du kan nyde en drink i baren eller et glas øl på terrassen.

Her kan du slappe helt af, og lade op til hverdagen.......

Feriecentret Skagen Strand ligger tæt på alle de spændende attraktioner der er i Vendsyssel. Oplev den specielle stemning der er i Skagen og den enestående natur, som er Danmarks største rekreative område, vel at mærke, lige udenfor døren.

Spil golf på en af de mange spændende baner der er inden for kort afstand. Ta' på hav- eller åfiskeri. Besøg Ørnereservatet, Nordsø-museet eller Fårup Sommerland- mulighederne for oplevelser er utallige i Vendsyssel.

På gensyn, til hele familien, i Feriecentret Skagen Strand. Det fortryder du ikke..........


Luftfoto af Hotel Skagen Strand


Ønsker De mere information, eller yderligere materiale er De velkommen til
at kontakte Direktør L. Thormod Hansen på Tlf.: +45 7020 3041

Til Toppen