Fastlagte aktiviteter

Tilbage

Vi præsenterer her alle fastlagte arrangementer.  Udbudet er, som De kan se, meget varieret og med kalenderen herunder, har De mulighed for at planlægge Deres ferie- eller weekendophold på tidspunkter hvor der er arrangementer, som De har lyst til at deltage i.
  • Saftig søndag, alle søndage i juni, juli og august. Vores kokkeelev giver navn til søndagens saftige grillet steak med lækkert tilbehør. kr. 250,- inkl. vin for 2 pers.
  • Skt. Hans aften, 2 retters Skt. Hans menu der består af sommersalat med nye kartofler og jomfruhummer serveret med purløgscreme. Grillet dansk vildsvinekølle m/sommmerurter, kryddertomatsauce og ristede kartofler. Kr. 148,-
  • Kok amok, for børn i alderen 4-12 år. Hver torsdag kl. 15.00 i juli måned kan unge kokkeaspiranter prøve kræfter i et rigtig køkken. Kr. 35,-
  • Fiskebord, hver onsdag kl. 19.00 i juli måned. Menuen består af fiskesuppe og fiskespecialiteter fra buffet, dessert en surprise. Vores hyggepianist spiller under middagen. Kr. 198,- Der er desuden mulighed for at deltage i et besøg på fiskeauktion - forhør nærmere.
  • Familiegrill, hver mandag kl. 18.30 i juli måned, hvis Voldborg giver os godt vejr. Grill selv kødet, bagte kartofler, stort salatbord, div. smør og dressinger, her findes grillspyd, koteletter, revelsben pølser m.m. Kr. 68,-
  • Græsk aften, med græsk musik, græsk menu, græske vine og naturligvis græsk betjening og kok. Kr. 178,-
  • Jazz-aften, med musik, og menu med accent fra det sydlige USA. Speciel gæst. Kr. 198,-
  • Svampetur, hvor køkkenchefen tager os med på svampetur i naturen udenfor Hulsig. Husk tilmelding i god tid.
  • Bolchefremstilling, i efterårsferien. Her kan du sammen med konditor Malene Holland fremtrylle bolcher i alle smag, farver og faconer. Kr. 25,-
Middag i Restaurant Skagen Strand

Eftermiddagskaffe

  • Vinsmagning, i efterårsferien. Vinsmagning med kun oversøiske vine inkl. årets mest populære menu. Kr. 198,-
  • Vildtbord, en gastronomisk oplevelse i okt. og nov. Vi serverer: Viltconsommé (suppe), stor vildtbuffet med et utal af retter.
    Dessert: En surprise. Kr. 198,- Hygge pianist under middagen.
  • Mortens aften
    Menu: Hønsekødssuppe med pandekager, and på 10 måder fra buffet samt kejserinderis med abrikos. Kr. 198,-
  • Julefrokost 2000, hver fredag og lørdag fra den 18. nov. til og med den 16. dec. Kæmpe jule ta' selv bord, opdelt i 3 sektioner. 1. traditionel dansk julebord, 2. det nye smarte julebord. 3. eksotisk julebord. Fredag, kr. 175,-. Lørdag, kr. 225,-
  • Musik og dans, hver lørdag fra den 15. januar. Der serveres en 3-retters sæsonmenu, som vi gør meget ud af.
  • Maleriudstillinger, hele året skiftende udstillere.

Tilbage til toppen